Med asfaltering i Stockholm

Det var inte direkt så att jag blev avskräckt. Eller ja, jag ska väl säga att det inte berörde mig supermycket alls, i alla fall inte i någon slags positiv eller negativ bemärkelse. Det intresserade mig men jag lade inget värde i det.

Vad babblar jag om? Bra fråga som kräver ett svar. Jag talar om att jag nu börjat dejta och att första dejten jag gick på var med en person som arbetade med asfaltering i Stockholm. Man skulle kunna argumentera för att detta är en märklig matchning. Jag menar: En bloggare som mestadels sitter inomhus och dricker kaffe. Som alltid tycker att det är för kallt och som får ont i ryggen bara av att plocka ur diskmaskinen. Ihop med någon som arbetar med asfaltering av Stockholm. Skulle det kunna gå?

Ja, men det är väl inte omöjligt? Bara för att man arbetar med asfaltering i Stockholm behöver man väl inte vara annorlunda än mig som person? Det finns väl inget som säger att någon som hen inte kan dela mina intressen? Jag tror inte att jag har träffat någon som ens träffat någon som jobbar med asfaltering i Stockholm någon gång. Jag ska absolut inte döma innan jag bildat mig en egen uppfattning.

Förmodligen är det största problemet med om vi skulle fortsätta träffas asfaltering och inte Stockholm. Jag bor trots allt 2 timmar bort från huvudstaden. Hen bodde förvisso bara en timme från både mig och Stockholm och därmed restid 1 timme enkel väg för asfaltering. Det är kanske lite magstarkt, eller hur hade ni tänkt?

Jag menar hur ni hade tänkt angående att dejta någon med detta pendlingsavstånd – inte angående att dejta någon som jobbar med asfaltering i Stockholm. Där hade jag faktiskt blivit förvånad om någon av er hade erfarenhet. Men man vet ju aldrig för all del.

Nu blev jag faktiskt väldigt nyfiken. Är det någon här som har erfarenhet av att dejta en person som arbetar i Stockholm med asfaltering? Kanske kan man till och med gå ett snäpp längre. Är det någon som har erfarenhet av att jobba med asfaltering i Stockholm? Gör er i så fall gärna till känna!