Blodprov i framtiden

I framtiden kommer man att kunna göra ett blodprov som säger allt om en person. Detta är det förstås ingen som vet om än, förutom jag. Ja, och du förstås. Du som läser denna text i just denna stund. Om du undrar just hur jag, skribenten, kan veta att det ligger till såhär kan jag säga att det handlar om fantasi. En rik, god fantasi.

Nåväl, låt oss återgå till blodproven. Om du inte är nyfiken på vad om en person som dessa prov, framtidens prov, så är du inte särskilt nyfiken av dig alls. Jag kommer nu att berätta hur dessa blodprov går till så får den som är intresserad helt enkelt läsa vidare. Låter det bra?

Kul att du är kvar. Så, framtidens blodprov alltså. Just hur långt fram i framtiden detta utspelar sig vill jag inte avslöja. Och även om jag hade velat avslöja det så hade jag inte kunnat. Det är nämligen inte helt klart för mig heller. Det är lika bra att lägga korten på bordet angående detta.

Nu kommer jag att rabbla upp några saker som jag uppfattat att blodproven kommer kunna svara på:

Vem som kommer ha en god jul

Ja, är det inte otroligt? Ni vet ju hur man går omkring i en hel månad och önskar god jul åt folk kors och tvärt. Det behöver man inte göra i framtiden p.g.a. tekniken för blodprov. Då kommer man nämligen redan veta vem som får en god jul och vem som tyvärr inte får det. Säga vad man vill om det men det reducerar i alla fall behovet av att hälsa på folk.

Vem som behöver byta tandborste

Tekniken idag har kommit långt men vi har bannemej ingen manick som kan bistå oss med information om när tandborsten spelat ut sin roll. Det vore väl fenomenalt, eller? Blodprov i framtiden kommer att kunna förmedla denna informationen. Jag kan absolut säga att detta är en av de mest uppskattade funktioner för människor när tekniken finns. Jag kan hinta om att man faktiskt ska byta ut tandborsten oftare än man tror. Blodproven ni tar längre fram kommer bekräfta detta.

Vem som är lycklig

Detta är den mest kontroversiella av alla avslöjanden som blodprovet kan ge. Det kan nämligen tala om för den person som genomgår det hur genuint lycklig hen är. Nog för att det kan leda till bra saker, exempelvis att personer som mår dåligt får/söker hjälp. Men man ska också komma ihåg att det kan påverka hur en person känner ännu mer. Om ditt blodprov visar att du är nedstämd trots att du inte känner så – är det då en bra sak att bli varse?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *