Vilket skal till min iPhone 11?

Vad ska jag köpa för skal till min iPhone 11? Ja, har ni hört ett så specifikt inlägg förut? Knappast från den här bloggen. Jag tänker att jag ska försöka bli lite mer inriktad på saker i min vardag här. Detta har två anledningar. Den huvudsakliga är förstås att ni är så begåvade så att ni kan hjälpa mig med saker som jag behöver hjälp med. Den andra handlar om att jag börjar bli lite trött på att ständigt jaga content. Jag hoppas att ni både förstår och förlåter mig.

Hur som helst, skal till iPhone 11 alltså. Var sjutton ska jag börja? Har folk fortfarande iPhone 11 och, i så fall, var hittas skalen till den jäveln? Jag har redan kommit en bit i min tankeprocess. Jag har en rätt bra koll på vilken typ av skal jag vill ha till min iPhone 11. Problemet är bara att jag inte riktigt vet var jag ska leta efter den. Såhär långt har jag kommit:

Material

Jag vill definitivt ha ett skal i hårdplast till min iPhone 11. Det finns inget annat för mig. Jag har nämligen alltid telefonen i fickan och det raderar funktionsdugligheten hos andra. Eller ja, det är i alla fall vad min erfarenhet säger. Silikon fastnar i tyget i byxorna och det gör att jag hela tiden tappar telefonen när jag ska ta ut den. Himla dumt. Läder är för klumpigt för min klumpighet också. Nej, skalet till min iPhone 11 ska vara hårdplast. Så är det bara.

Prisklass

Jag kommer inte vilja lägga en massa pengar på ett skal till en iPhone 11. Hade det handlat om en nyare modell hade det kanske spelat större roll. Den här telefonen börjar ändå ge sig och då vill jag inte pynta alltför stora summor. Däremot gör jag gärna en bra affär så den som känner till företag som prispressar skal till iPhone 11 – säg till!

Färg

Här kunde jag verkligen inte bry mig mindre. Jag tillhör den sällsynta typ av människor som tycker att alla färger är fina. Detta gäller för skal till iPhone 11, eller egentligen alla telefoner, också. Det är väl roligare med en färg än ett svart eller vitt skal. Längre än så låter jag inte resonemanget gå.

Har ni några tips? Jag är idel öra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *